Clubture

Karavana Noći Mračnog Cirkusa 2019.

Nositelj
Udruga za razvoj cirkuskih i izvedbenih umjetnosti - Tricycle Trauma
Partneri
KA - Matrix - Udruga za društveni razvoj, Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture - K.V.A.R.K., Neformalna inicijativa ''Sick as we are''
Godina
2019
Mjesta
Karlovac, Križevci, Županja

Noć mračnog cirkusa je noć performansa kada se susreću umjetnici i umjetnice s područja cirkusa, plesa, fizičkog teatra, glazbe i vizualnih umjetnosti kako bi se predstavili publici u jednom potpuno novom formatu.

Karlovac – Događanje u Karlovcu realiziralo se oko Glazbenog paviljona u središtu grada 30. lipnja u čemu je sudjelovalo 10 scenskih izvođača iz Zagreba i Samobora i 4 scenska izvođača iz Karlovca te osoblje partnerske udruge KAMatrix. U glazbenom dijelu programa sudjelovali su bendovi Left to Starve i Phezulu.

Križevci – U realizaciji drugog događanja u Križevcima u prostoru kluba Kulture 23. studenog sudjelovalo je 13 scenskih izvođača iz Zagreba, Samobora, Petrinje i Rijeke, 3 lokalna izvođača iz Križevaca, bend Sitis iz Zagreba te osoblje partnerske udruge KVARK i Kluba Kulture.

Županja – U realizaciji posljednjeg događanja u Županji koje se održalo 30. listopada u prostoru MKC Županja, sudjelovalo je 10 scenskih izvođača iz Zagreba, Petrinje, Novog Sada i Beograda, 4 parkour izvođača iz Županje, bend Sitis te članovi neformalne inicijative Sick as we are i osoblje kluba Okac.