Clubture

Galerija Močvara

Nositelj
Udruženje za razvoj kulture "URK"
Partneri
Udruga za razvoj audio-vizualne umjetnosti - Metamedij, Drugo more, Kulturno - umjetnička udruga Romb, Udruga građana Spirit, UKE - Udruga kultura i edukacija, Graddonji
Godina
2003
Mjesta
Zagreb, Dubrovnik, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Križevci

Zagreb - U klubu Močvara u Zagrebu, 11. lipnja predstavljena je izložba «SILENT MODE» Daniela Kovača koja se sastoji od prostorne instalacije i dvije video projekcije.

Dubrovnik - U Kulturnom centru Lazareti 29. kolovoza predstavljena je izložba «SILENT MODE» Daniela Kovača. 29.08.2003

Osijek - U prostoru privatnog stana u Osijeku, 29. studenog, predstavljena je izložba «SILENT MODE» Daniela Kovača.

Pula - Izložba «Tempirana bomba» (Mia Janković/Yaniv Shentser) 7. kolovoza predstavljena je kao dio Festivala ekspresivne kulture Media Mediterranea 05.

Rijeka - U bivšoj tvornici Benčić 11. studenog predstavljena je izložba «Tempirana bomba» (Mia Janković/Yaniv Shentser).

Zagreb - U klubu Močvara 4. prosinca predstavljana je izložba «Tempirana bomba» (Mia Janković/Yaniv Shentser)

Split - U klubu galerija Ghetto 14. studenog predstavljena je izložba slika, crteža i grafika «Soba» Ane Kolega i Ivane Vidović.

Rijeka - U caffee baru Kosi toranj 10. prosinca predstavljena je izložba slika, crteža i grafika «Soba» Ane Kolega i Ivane Vidović. Događaj je popraćen nastupom DJ skupine La Cuisine iz Rijeke.

Križevci - U Križevcima u Matici hrvatskoj 28. prosinca postavljena je izložba slika, crteža i grafika «Soba» Ane Kolega i Ivane Vidović.