Clubture

WARP - Večer autorskih radova i performancea

Nositelj
Eksperimentalna slobodna scena - EKScena
Partneri
Prostor Plus, Udruga za razvoj audio-vizualne umjetnosti - Metamedij
Godina
2003
Mjesta
Pula, Zagreb

WARP - večer autorskih radova i performancea su večeri u kojima se mladi zagrebački autori predstavljaju publici van Zagreba, a mlade autore koji ne rade u Zagrebu zagrebačkoj publici zauzvrat ugošćuje EKS scena. WRAP želi uključiti zainteresirane u aktivno promišljanje plesa van elitističkih, strogo umjetničkih okvira, a u smislu daljnje decentralizacije postojeće plesne scene i s dugoročnim ciljem da se takvi izvedbeno/edukacijski plesni projekti nastave u sredinama gdje su započeti, te nastave samostalno funkcionirati.

Pula - Plesna predstava «Oprosti sam malo» održana je 5. kolovoza u prostoru kazališne družine Dr. inat u kompleksu vojarne K. Rojca u okviru festivala Media Mediterranea 05.

Pula - Multimedijalni performance «orangecut» održan je 11. kolovoza u dvorišnom prostoru vojarne K. Rojca. u okviru festivala Media Mediterranea 05.

Zagreb - Projekcija plesnog videa «Trsatske stube» u produkciji Prostora+ je premijerno prikazana u klubu za net. kulturu mama. Šestero autora/izvođača, umjetnički voditelj udruge Branko Žak Valenta i koautorica i montažerka videa Danica Mračević su kao gosti večeri prezentirali dosadašnji rad Udruge za izvedbene umjetnosti «Prostor plus» iz Rijeke pred punom dvoranom kluba.