Clubture

Revija amaterskog filma

Nositelj
Udruga Postpesimisti
Partneri
Autonomni kulturni centar Attack, Udruga mladih Orlando, Udruga za razvoj audio-vizualne umjetnosti - Metamedij, Koalicija udruga mladih - KUM, Kulturni centar mladih (Kutina)
Godina
2003
Mjesta
Kutina, Pula, Dubrovnik, Martinska, Split, Karlovac, Rijeka, Čakovec

Kutina - U sklopu Kutinskg kulturnog ljeta, 20. srpnja, prikazani su najbolje prihvaćeni RAF filmovi iz 2002. i 2003.

Pula - Selekcija RAF-a održana je kao dio većeg multimedijalnog happeninga Media mediterannea 5 na kojem su se tokom nekoliko dana predstavili mladi umjetnici, VJ-i, DJ-i, dizajneri... U večernjem terminu, drugog dana festivala, 5. kolovoza, u dvorištu Rojca, prikazan je dio «službene selekcije», kao i film «Mito i korupcija» koji nije ušao u selekciju zbog svoje dužine, no zbog inteesa publike je prikazan.

Dubrovnik - U Dubrovniku je prikazana selekcija RAF filmova iz 2003. godine. Nakon projekcija za posjetitelje je upriličen prigodan party na kojem su nastupali Plazmatck i Josip Tocilj, VJ Eirenah, VJ SleepyTom i VJ Oxygene.

Martinska (kraj Šibenika) - U bivšem auto-kampu kraj Šibenika 15. kolovoza u sklopu Underwater overground festivala trance kulture prikazan je dio selekcije RAF-a. Osim redovnog DJ/VJ programa nastupili su i RAF-ovi gosti drum'n'bass DJ-i Confusiona, Plazmatick, te VJ-i Eirenah, Oxygen (Nizozemska) i SleepyTom (Velika Britanija).

Kutina - U sklopu Festivala alternativnog nezavisnog izričaja - FANI 11. listopada projicirani su filmovi s Revije 2003.

Split - U Splitu je 25. listopada prikazana cijela selekcija RAF-a 2003. godine, te nekoliko filmova iz off programa – «Mito i korupcija», «Tko to tamo spreja»...

Rijeka - U novootvorenom prostoru riječkog info-shopa 22. studenog održana je selekcija RAF-a 2003. godine. Uz standardni program prikazano je i nekoliko svježih aktivističkih reportaža. Lokalni partneri bili su udruga Pozitivan pristup i Udruga RAI.

Čakovec - U Čakovcu je 21. i 22. prosinca u prikazan RAF-ov program iz 2002. i 2003, a lokalni organizator bio je Infoshop.