Clubture

Metamedia Mobile 2

Nositelj
Udruga za razvoj audio-vizualne umjetnosti - Metamedij
Partneri
Udruga građana Spirit, Udruga Monteparadiso, Submedij, Labin Art Express XXI
Godina
2004
Mjesta
Pula, Cres, Labin, Rijeka

Koncept projekta je ''informatizacija'' umjetnosti i kreativnog stvaralaštva iz područja digitalne obrade zvuka, slike i digitalnih medija putem radionica, prezentacija i multimedijalnih happeninga. Zamišljen je kao mobilna verzija multimedijalnog studija ''Mmlab''. Ujedno je i prezentacija aktivnosti i radova članova udruge i vanjskih suradnika u sklopu multimedijalnog događaja; fuzije klasične galerijske prakse i moderne klupske prakse.

Audio segment - U tvrđavi Punta Cristo u Puli, u zimskom kinu Susajda na Cresu i u Kuc Lamparna održane su dj radionica osnove rada s gramofonima, mixanje beat to beat, digitalna obrada zvuka te multimedijalni happaning koji je uključio jedan live act elektronske glazbe uz gostujuće dj-e i vj-e.

Video segment - U klubu Metamedia u Puli i u zimskom kinu Susajda na Cresu održane su radionica vj-inga, prezentacija cd roma media mediterranea 5, prezentacija audio izdanja MetaMediaLab-a i multimedijalni happening koji je uključio jedan live act elektronske glazbe uz gostujuće dj-e i vj-e.

Multimedija - U klubu Spirit u Rijeci, u klubu Metamedia u Puli i u zimskom kinu na Cresu održane su prezentacija filmova pulskih autora, izložba fotografija pulskih autora i happening koji je uključio jedan live act elektronske glazbe uz gostujuće dj-e i vj-e.