English

Clubture

Održan je 13. Clubture Forum u Splitu, 16. i 17. listopada 2020.

21.10.2020

13. Clubture Forum održan je 16. i 17. listopada 2020. u Domu mladih u Splitu. Trinaesti Clubture Forum organiziran je u partnerstvu s Platformom Doma mladih i u suradnji s Kurzivom – Platformom za pitanja kulture, medija i društva. 

 Program Foruma sastojao se od sadržaja namijenjenog članicama mreže Clubture: CTHR radionice i diskusije s organizacijama članicama koje su se održale prvi dan te od radionice o razvoju publike na kojoj su članice u zajedničkom radu, a potom i radom u grupama mapirale vlastitu publiku kojoj su namijenjeni sadržaji i programi koje provode te promišljale izazove i prednosti koje donosi naredno razdoblje njihova rada. 

 

Sadržaj koji je bio namijenjen i otvoren za javnost sastojao se od obilaska zgrade Doma mladih prvi dan i Kulturpunktovog Otvorenog razgovora o splitskoj nezavisnoj kulturnoj sceni drugi dan. Osim toga, kulturni je program osigurao i festival Platformat koji je tog vikenda započeo u Domu. Na programu Platformata bila je IX. Smotra Kino kluba Split na kojoj je u dva dana predstavljena klupska produkcija iz prethodne godine, radionica analogne fotografije Bilježimo Dom i KLFM Soundsystem koji su na programu bili prvi dan i subotnji buvljak za šapice te party na kojem je glazbu puštao DJ Coka.

Događanja u sklopu Foruma i Platformata bila su besplatna.

Facebook galeriji možete vidjeti kako je protekao 13. Clubture Forum u Splitu, a cijeli program 13. Foruma možete vidjeti na linku.